čtvrtek 21. února 2019

Ručně malované lyžařské helmy

Pro velký zájem o moji tvorbu
jsem se rozhodla zodpovědět veřejně dotazy na malování lyžařských helem, lyží, hůlek a dalšího sportovního vybavení, motocyklových přileb atd.

Maluji vždy na VAŠE vlastní vybavení. Neprodávám lyžařské vybavení!!!!

Pokud si chcete nechat pomalovat svou helmu, ideálně:

- by už neměla být v záruce
- by měla být z materiálů, které je možné pomalovat (existují helmy, které po použití laků měknou. většinou jde o carbonové úpravy) - vše předem samozřejmě zkonzultujeme)
- byste měli vědět, jak by měla vypadat, k čemu ji budete nosit, jestli má ladit, nebo má jít o solitér.

Nejčastější indikace:
- nesehnali jste na svou hlavu přiměřenou helmu (např. máte malou hlavu a museli jste si koupit dětskou nebo chlapeckou přilbu a jste dáma).
- koupili jste dítěti helmu z druhé ruky za dobrou cenu, ale design neodpovídá Vaší představě.
- na helmě jsou škrábance a poškození, které nezasahují do její funkčnosti, ale zničily původní design


Prosím, mějte na paměti, že vše je malované ručně, nejsem pravítko a tak rovné čáry atd ode mě nečekejte. Ideální kresby jsou pro mě doodles zentanglového charakteru, grunge podklady atd.

Opotřebení: Kresba po fixaci vydrží stejnou zátěž, jako původní kresby na přilbách. Tam, kde by pád nebo náraz způsobil šrám do původní kresby, zařízne se i do nové. Tyto šrámy nejsou důvodem k reklamaci. Přilbu po použití nesušte na rozpáleném topení nebo u otevřeného ohně, kresba by mohla popraskat vlivem roztahování plastu pod ní. Používejte ochranné obaly pro převoz.


Ceny:

Ceny jsou pouze orientační, za kresbu a její fixaci.
Přilbu/jiný předmět posíláte na vlastní náklady ke mě a já ji vracím stejnou cestou zpět. Cena za poštovné zpět se doúčtovává k ceně za práci.
V ceně je třívrstvá celoplošná fixace transparentním lakem s intenzitou lesku dle Vašeho přání (mat, polomat, pololesk, lesk).

Základní odstranění původních nápisů a nálepek: 100-200 kč dle rozsahu

Pouze kresba na původní barvu - jeden bok cca 120 kč, přední část 100 kč

ukázka překreslení původní chlapecké helmy Salomon: nebyly na ní nálepky, ale mírně vystouplá kresba kostry ptáka, kterou bylo třeba překreslit černou barvou a pak plošně přemalovat.





Celoplošná kresba na původní barvu: 800 Kč
tato helma je černá, zn. Blizzard, původní nápisy byly nálepky, seškrábány, odstraněno staré lepidlo.
Na části kreseb byly použity stříbrné glitry, fixované lakem. Glitry při prvním použití mírně opadávají, pak se opadávání hodně zastaví.



Celoplošná kresba s úpravou původní barvy: 1000-1800 Kč
Původně tmavomodrá helma se štítem z Decathlonu (wedze)


 Původně šedá helma zn. Arrow, celoplošná barevná parcelace
 
Původně tmavěmodrá helma se štítem Decathlon (wedze) - totožná jako hnědá helma se strojkem)
pro milovníka Harry Pottera. Jednotná solid barva vznikla sprejovým stříkáním, tato metoda je dražší než houbičkou nanášený grunge podklad z první verze wedze přilby.


Postup objednání: 
pošlete mi fotografie původní helmy s doprovodným textem na sitaslovackova@gmail.com pro konzultaci. Pokud se domluvíme, že budu umět to, co chcete, budete souhlasit s cenou a dobou vyhotovení (závisí na mé aktuální vytíženosti), pošlete mi helmu poštou v nějaké příhodné krabici, vč. obalu. Potvrdím doručení, helmu přemaluju, postupně Vám budu posílat obrázky mezistavu - (ideální platforma pro mě je messenger) nastříkám a ve stejné krabici posílám po zaplacení faktury zpět.

Na kresbu je záruka 12 měsíců na olupování, popraskání. Mechanickým působením vzniklé šrámy, viditelné poškození po pádu nebo omlácení od pomy atd.  nejsou součástí záruky a není možné je reklamovat. 




0 komentářů: