pátek 30. dubna 2010

Čarodějnice

Moje milé čarodějné ježiscraperky! 
Tak je to tady. Ve světě tomu sice  říkají iNSD (interNational Scrapbook Day), ale my (hahaha)  víme svoje. Filipojakubská noc se blíží, základy budoucích vater mohutní a my všechny propadáme drobné nervozitě.
Pravda je taková - kdo jiný, než Vy, moje milé kouzelnice s obrázky, by se měl dnes bát o svůj život? Nejste to snad Vy, komu okolí říká, že to, co vytváříte je prostě magie? Kouzlo? Neuvěřitelné atd??? NO?

Dnešní den bude.. krizový.

Radím Vám tedy: zalezte, zatáhněte rolety, po setmění zbytečně nesviťte. Hlavně nikomu neotevírejte, zvláště pokud by se Vám zdálo, že jinak mírumilovný poštovní doručovatel, soused,  případně instalatér je oblečený nějak víc do černa, u krku mu svítí kolár a má v rukou:

- nádobu se svěcenou vodou
- bílou lilii
- krucifix
- růženec
- vidle nebo hrábě.

Dnešní den a hlavně pak večer se pokuste strávit v klidu u počítače, však on uteče jako voda.

Ale kdyby se nááhodou stalo .... a vy jste dnes skončila v plameni pekelném, nepropadejte panice.

Podle posledních zpráv musí peklo vypadat jako kříženec finančního úřadu a parlamentu. Jděte tedy po šipkách do nejvyšších pater do kanceláře se zlatou klikou označené "JUDr. Belzebub" a vyplňte formulář A45I6 s dodatkem Q a  Z. Políčko R nechte prázdné. Udělejte od všeho 18 kopií. Na základě formuláře byste v obvyklé čekací lhůtě pro peklo  měla dostat počítač s připojením na internet, je to tam dole dost běžný předmět, zvláště notebooky s vysokorychlostním připojením. Dobrá zpráva je i to, že všechny tématické kity máte v pekle zdarma.

Například tento:


stahujte zde/download here


 A tady krásná rychlá stránka od Eváska:
stahujte zde/download QP


Vaše

2 komentářů:

grammadiane řekl(a)...

How Cute....Thank you

Yvonne řekl(a)...

thank you!