úterý 10. března 2009

Waterloproject - In the Kitchen


Tak už je to tady, dlouho očekávané nové waterlo vykouklo na světlo bóži.
Teda né, že by mezi námi byly rozbroje nebo nepokoje. To musím teda dementovat!
Spíš si všichni nabrali další a další CT a další jedna z nás dokonce začala designovat jak tak říkáme profisijonálně.
Ale nebojte, nezapomněly jsme a ve shodě jsme si zvolily téma a vyrobily kit. My se vůbec většinou na takových těch státotvorných důležitostech shodnem. Například jsme všechny podepsaly petici "Nahradte Babicu Ozzákem". Macek dokonce dvanáctkrát ale přišli jí na to a byla ostuda.
Kuchyně - jsme se vesměs shodly - je naším oblíbeným místem v bytě. Trávíme tam denně i několik minut, abychom rozmrazily potřebné polotovary a našly pro své posilnění na skrytém místě mezi příbory kus starší, ale stále ještě kvalitní čokolády. O víkendu tam pak trčíme i déle, pokud se manžela s dětmi nepodaří vyexpedovat na svíčkovou k tchýni (pro nás stačí když tatínek přinese z návštěvy 6 knedlíků do kastrůlku, tchýni jsme viděly nedávno na vlastní svatbě).
Náhledem i pojetím se vracíme k samotným kořenům WaterLOProjectu - který celý vznikl jako parodie na kity které si hrají s perspektivou a extrakcemi, tak jak jsme to začaly u molo, rozvinuly plně u pláže a pak se to nějak zvrtlo do těch klasických rámkovaček. U dětského pokoje jsme sice měly prostorové elementy, ale pak maminky uměle vytvářely z našich papírů místnosti, což mě hodně mrzelo, že jsme nedomyslely, mohly to mít už nachystané. Takže jsme to tentokrát nenechaly náhodě a kromě normálních papírů tam najdete i prostorovky.

stahovat můžete zdarma na WaterLO Blogu/download freebie from WaterLO blog

1 komentářů:

Janina64 řekl(a)...

mocinky děkuji to nemá chybu..pá